Oy Arrak Software Ab


enchrome

Keskittyminen kehittämiseen
enchrome ohjelmistonkehityksen apuna vie käyttöliittymäsuunnittelun korkeammalle tasolle, sillä painopisteenä on käyttöliittymän toiminallisuus ja jäsennys. HTML-koodi ja muut tekniseen toteutukseen liittyvät yksityiskohdat ovat piilotettuja kehittäjältä, ja käyttämällä XML-pohjaista mallintamiskieltä muoto ja toiminallisuus ovat erotettuja toisistaan.

Tehokkuus
Valmiita käyttöliittymäkomponentteja m.m. valikoiden, välilehdellisten dialogien, lomakkeiden ja tuloslistojen luomiseen. Lisäksi valmiit esimerkit käyttäjien, ryhmien ja oikeuksien hallintaliittymistä antavat hyvän perustan uusille sovelluksille ja sovelluskohtaiset osuudet voidaan tehokkaasti luoda valmiiden komponenttien avulla.

Toimiva
Enchrome on todistettu toimivaksi, sillä sitä on käytetty asiakasprojekteissa vuodesta 1997. Luonnollisesti on lisäksi tapahtunut paljon kehitystä vuosien varella! Parannamme jatkuvasti teknologiaamme, etenkin nopeuden, uusien ominaisuuksien ja helppokäyttöisyyden osalta.

 

Kiinnostunut?

Etsimme ohjelmistoja kehittäviä yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita käyttämään enchrome-teknologiaa asiakasprojekteissaan. Ota yhteyttä, niin voimme kertoa lisää enchromen tuomista hyödyistä tai järjestää niin, että pääsette itse kokeilemaan enchromea käytännössä.

Tekniset yksityiskohdat

Yksityiskohtaista teknistä tietoa enchrome-teknologiasta englanniksi: enchrome White Paper (PDF).